Adorae

Geversstraat 47
2341 GA Oegstgeest

Telefoonnummer:
+31 (0)71 5176050

Winkelwagen

Over ons

Samen de Juiste keus!

Bij Adorae juweliers bent u sinds het jaar 2000 aan het goede adres! Iedereen is uniek, en heeft zijn eigen unieke smaak. Ook in sieraden. Want een sieraad is niet zo maar iets. Vaak heeft het een emotionele lading en een betekenis.

Bij Adorae juweliers begrijpen wij dat, en daarom helpen wij u graag bij het vinden van úw persoonlijke stijl, en adviseren u over wat bij ú past. Daartoe hebben wij de juiste collectie, want Adorae is gespecialiseerd in verwisselbare sieraden van topmerken als het stijlvolle Charlotte van Ehinger-Schwarz, De handgemaakte speelse, levendige Trollbeads zilveren en gouden bedels met ieder een eigen verhaal. Hiermee creëert u, eventueel met hulp van ons, uw eigen unieke sieraad, waar u zélf de betekenis aan geeft. Bovendien kunt u in de loop van de tijd zo uw eigen collectie opbouwen!

 

Bij Adorae vindt u echte sieraden van goud en zilver, voor ieder budget vindt u bij ons al iets leuks. Ringen, oorbellen, colliers of armbanden van bekende collecties als Culet Jewellery, Pas Diamonds, Christina Jewelry en Watches, Ehinger-Schwarz Jéh Jewels, Mori Diamonds, Fjory, My Imenso sieraden en de stijlvolle karakteristieke schatten van Rabinovich.Voor trouwringen hebben we het merk van DUO in huis  

Maar ook handgemaakte sieraden die volledig naar uw wens of naar uw ontwerp kunnen worden gemaakt door onze meester goudsmid. We helpen u graag bij het uitwerken van uw ideeën en geven vooraf een helder inzicht in de kosten. Want onze wens is dat ú blij en tevreden de winkel uit gaat - Samen de juiste keus! Kom gerust eens langs om kennis te maken met ons en met onze bijzondere collectie!

Adorae Juweliers is nog steeds bereikbaar!

Ondanks het opbreken van de Geversstraat zijn we tijdens onze openingstijden bereikbaar.
Wilt of kunt u niet naar de winkel komen. Stuur ons anders uw bestelling via onze website (Whatsapp of contactformulier).